Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Calbot nadalenc de l’advocada de Torra a l’unionisme sobre les despeses en lletrats

|

- Publicitat -

La giracamises de l’unionisme, Rosa Díez, ha intentat fer un tuit per a provocar l’independentisme i n’ha sortit escaldada. L’ex d’UPyD i PSOE preguntava a través de Twitter “On es pot recórrer perquè els diners dels meus impostos no s’utilitzi per pagar als advocats de Junqueras?” I encara hi afegia: “de veritat, si els advocats de l’Estat, funcionaris, són utilitzats per defensar Junqueras, jo vull declarar-me objectora. Hi ha algun jurista per aquí?”.

La sortida de to de l’ultra unionista i radical nacionalista espanyola, però, va tenir una ràpida resposta, en aquest cas per part de Isabel Elbal Sánchez, advocada del MHP Quim Torra i Carles Puigdemont que forma part del bufat d’advocats de Gonzalo Boye.

Publicitat

Elbal interpel·lava Díez amb to de broma: “Doncs quan s’assabenti que la defensa del magistrat Pablo Llarena per defensar-se per una demanda a Bèlgica ha costat, per ara, 544.982 euros…”. La lletrada feia referència a l’estratègia de la defensa del president a l’exili, Carles Puigdemont i els exconsellers a l’exili, quan van ampliar la demanda civil a Bèlgica contra el jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, també contra l’Estat espanyol. Els advocats acusaven el magistrat de falta d’imparcialitat en la instrucció del judici del procés i van preveure, amb encert, que el procediment obligaria a intervenir la justícia europea.

Et pot interessar  Boye defensa l'exili de Puigdemont: "L'acusaven de covard i ara resulta que l'exili és la solució”
Publicitat

Opinió

Minut a Minut