Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Budó destapa la hipocresia de Sánchez: no li consta “cap contacte” per parlar dels nous Pactes de la Moncloa

|

- Publicitat -

A la Generalitat no li consta “cap contacte” del govern espanyol per parlar dels nous Pactes de la Moncloa. Així ho ha explicat la portaveu del Govern, Meritxell Budó, durant la roda de premsa telemàtica d’aquest dimecres al migdia. La consellera de la Presidència ha explicat que a Palau no hi ha arribat cap invitació ni convocatòria “formal” de part de l’executiu de Pedro Sánchez per abordar el projecte, i que tota la informació que té el Govern és del que arriba a través dels mitjans de comunicació. De moment, el president espanyol i el PP no es reuniran fins la setmana vinent, JxCat ho farà dijous per videoconferència, i ERC ha rebutjat sumar-se als pactes però encara no ha decidir si es reunirà amb Sánchez.

Publicitat

Avui, però, el president espanyol assegurava al Congreso que comptava amb totes les forces per arribar a uns Pactes de la Moncloa per sortir de la crisi econòmica casuada per la pandèmia del nou coronavirus.

El Govern demana “respecte” per als experts i crida a evitar “pressions i crítiques partidistes”

Budó, ha demanat “respecte” per als experts, científics i especialistes. La consellera de la Presidència ha reclamat que els assessors dels governs es deixin al marge de qualsevol “crítica política i partidista”, i ha fet una crida a evitar “pressions” contra ells. Durant la roda de premsa telemàtica d’aquest dimecres al migdia, Budó ha afegit que són els governs, en tot cas, els que han d’estar sota el focus de l’escrutini i la crítica pública: “Demanem que els experts puguin treballar lliurement i sota la mínima pressió, el seu assessorament és important per prendre decisions encertades”, ha subratllat.

Et pot interessar  Sánchez pretén enterrar el conflicte català amb la pròxima legislatura
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió