Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Buch admet que “l’autoavaluació constant” del cos “potser no la coneix prou la societat”

|

- Publicitat -

El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha demanat aquest dimecres als Mossos d’Esquadra que no deixin de ser el cos policial del qual els catalans se senten “orgullosos”, “passi el que passi i més enllà de crítiques excepcionals, temporals i puntuals”, i que segueixin representant el model de seguretat propi de Catalunya que els ciutadans han reclamat.

Buch també ha admès que tot i que l’autoavaluació interna dels Mossos és “constant”, la societat “potser no la coneix prou”. Així, ha elogiat la policia catalana, recordant que és la segona institució més valorada pels catalans, segons l’últim CEO, assegurant que el seu model policial es basa en l’excel·lència, la proximitat, la mediació i l’autoavaluació. En aquest sentit, ha dit que tothom pot cometre errors, però el principal encert és reconèixer aquest error i corregir-lo.

Publicitat

Buch ho ha dit durant la inauguració de les cinquenes jornades internacionals de crim organitzat, centrades en el tràfic il·lícit. Des d’aquest dimecres fins divendres, hi haurà ponències i xerrades d’experts policials, juristes, criminòlegs i altres sobre el tràfic de drogues, amb exemples de Galícia, Gibraltar, Holanda i Mèxic, sobre el tràfic d’immigrants, sobre el tràfic de dades informàtiques, el tràfic d’armes i el tràfic de diners.

Et pot interessar  Tres detinguts per atracar amb arma de foc dos bancs de Pallejà i Barcelona
Publicitat

Opinió

Minut a Minut