Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Boye augura que la justicia espanyola “es cabrejarà” molt més amb el segon informe de l’ONU

|

- Publicitat -

Els exabruptes i menyspreu del Tribunal Suprem contra la resolució de l’ONU que demanava la llibertat dels Jordis i Oriol Junqueras ha sobrepassat una nova línia vermella més dins de l’operació d’Estat contra Catalunya.

Però aquest capítol tindrà una segona part, ja que l’advocat especialitzat en dret internacional Ben Emmerson ha anunciat que el grup de treball de detencions arbitràries de l’ONU té preparat un nou informe. En una piulada ha assegurat que es tracta d’un segon dictamen sobre els presos polítics catalans Joaquim Forn, Josep Rull, Raül Romeva i Dolors Bassa.

Publicitat

La traducció del text en anglès diu: “El grup de treball de detencions arbitràries de l’ONU (WGAD) encara no ha emès la segona decisió que tractarà de l’empresonament il·legal de Joaquim Forn, Josep Rull, Raül Romeva i Dolors Bassa. Hauria de sortir aviat”, ha indicat.

L’advocat de Carles Puigdemont i la resta d’exiliats ha aprofitat l’ocasió per a fer una predicció de les seves. En comptes de crispetes, aquest cop ha augurat que “tal com s’han cabrejat amb el primer informe, amb el segon no m’ho vull ni imaginar”.

Et pot interessar  SOS Costa Brava exigeix la protecció “urgent” del 30% dels ecosistemes marins i terrestres de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut