Diumenge, 29 de novembre de 2020 - Edició 857
La República

Boye aprofita Perpinyà per destrossar un titular tòxic del diari El País

La premsa unionista queda retratada amb la nova demostració de força de l’independentisme

Gerard Sesé
Gerard Sesé 02/03/2020
L'advocat Gonzalo Boye | Marc Puig

La nova demostració de força de l’independentisme amb l’acte multitudinari a Perpinyà va deixar retratada la premsa de la caverna espanyola. Una vegada més, els catalans que anhelen i lluiten per la independència de Catalunya van aconseguir una nova fita, la de desbordar la Catalunya Nord per donar suport al retorn a terres catalanes dels consellers exiliats i el president legítim Carles Puigdemont, malgrat els intents de sabotatge de l’Estat fent controls individuals a la frontera. Perpinyà va ser un clam transversal per a la llibertat.

Després d’aquesta alenada d’aire per a l’independentisme, Gonzalo Boye ho va voler aprofitar per a destrossar un dels diaris insígnia de la caverna mediàtica espanyola, El País.

Ara fa uns mesos el diari fet des de la Meseta assegurava que Puigdemont “s’apagava” a Bèlgica enmig fent proclames “a la confrontació”. El rotatiu unionista intentava, una vegada més, desprestigiar la figura del president a l’exili i minar-li la imatge a través de la intoxicació periodística. Boye utilitzava ahir la fotografia de Jordi Borràs per a dilapidar les informacions maquiavèl·liques del diari espanyol amb una frase sorneguera: “així estan les coses”.

Relacionats