Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023
Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023

Boye aprofita Perpinyà per destrossar un titular tòxic del diari El País

|

- Publicitat -

La nova demostració de força de l’independentisme amb l’acte multitudinari a Perpinyà va deixar retratada la premsa de la caverna espanyola. Una vegada més, els catalans que anhelen i lluiten per la independència de Catalunya van aconseguir una nova fita, la de desbordar la Catalunya Nord per donar suport al retorn a terres catalanes dels consellers exiliats i el president legítim Carles Puigdemont, malgrat els intents de sabotatge de l’Estat fent controls individuals a la frontera. Perpinyà va ser un clam transversal per a la llibertat.

Publicitat

Després d’aquesta alenada d’aire per a l’independentisme, Gonzalo Boye ho va voler aprofitar per a destrossar un dels diaris insígnia de la caverna mediàtica espanyola, El País.

Ara fa uns mesos el diari fet des de la Meseta assegurava que Puigdemont “s’apagava” a Bèlgica enmig fent proclames “a la confrontació”. El rotatiu unionista intentava, una vegada més, desprestigiar la figura del president a l’exili i minar-li la imatge a través de la intoxicació periodística. Boye utilitzava ahir la fotografia de Jordi Borràs per a dilapidar les informacions maquiavèl·liques del diari espanyol amb una frase sorneguera: “així estan les coses”.

Et pot interessar  La CUP, escèptica amb que la proposta de Puigdemont condueixi a la resolució del conflicte
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió