Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Bolaños diu que “és aviat” per decidir si Sánchez serà present a la taula de diàleg

|

- Publicitat -

El ministre de la Presidència, Félix Bolaños, ha afirmat aquest dijous en una entrevista a la Cadena Ser que encara “és aviat” per decidir si el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, serà present a la taula de diàleg que es reunirà previsiblement el 16 o 17 de setembre a Barcelona.

En una entrevista a la Cadena Ser, Bolaños ha recordat que el president espanyol ja hi va ser a la primera reunió de la taula, i ara els equips dels dos governs estan treballant per determinar “la composició de les delegacions”.

Publicitat

Bolaños també ha insistit –com va fer dimarts a la roda de premsa posterior al Consell de Ministres- que la reforma del delicte de sedició no és una de les prioritats que el seu executiu ha fixat per al que queda d’any.

No consta al pla normatiu del 2021 i “la prioritat en aquests quatre mesos clarament és el creixement econòmic i la recuperació social”. Ha destacat que un terç de les 150 lleis i decrets que l’executiu vol aprovar són compromisos amb la Comissió Europea i vinculats als fons europeus.

D’aquesta manera, el ministre de presidència ni confirma, ni desmenteix la presència de Sánchez a la taula de diàleg. Mostra també una covardia política per part de Bolaños, ja que ajorna al màxim la presa de decisions sobre l’agenda del president del Gobierno, per desgastar el Govern demanant que hi assisteixi.

Així, prova d’embolicar la troca sobre l’ordre del dia a la taula però sense descartar que finalment hi assisteixi, si l’opinió pública anés a la seva contra. Diversos membres del Govern ja han afirmat que “no entendrien que el president del Gobierno no hi fos”.

Et pot interessar  Sánchez admet que l'execució a Catalunya és insuficient però ho justifica pels "colls d'ampolla" i l'alça de preus
Publicitat

Opinió

Minut a Minut