Dimecres, 26 de gener de 2022 - Edició 1280
La República

Bel exhibeix la “incompetència persistent i incorregible” del comú David Cid amb els pressupostos

El sector més espanyolista dels comuns està entestat a dur a terme un “pressing republicans” perquè els partits sobiranistes aprovin uns pressupostos que són tota una trampa. Les principals mesures […]

Gerard Sesé 20/11/2018

El sector més espanyolista dels comuns està entestat a dur a terme un “pressing republicans” perquè els partits sobiranistes aprovin uns pressupostos que són tota una trampa. Les principals mesures anunciades no depenen de l’aprovació d’uns comptes estatals sinó que es poden realitzar per decret, com és el cas del salari mínim.

Malgrat que això ja és conegut, el sector de Podemos a Catalunya segueix a la seva i avui, el diputat al Parlament de Catalunya per Catalunya en Comú, David Cid, ha deixat caure el següent: “El bloqueig pressupostari deixa en l’aire com a mínim 1.500 milions per a Catalunya. Aquest és l’error de bloquejar els pressupostos de l’Estat. Uns pressupostos socialment pitjors a Catalunya i menys recursos pel món local”.

Però l’economista Germà Bel ha estat ràpid a l’hora de desmentir tal afirmació que ha definit com a “error i després error” per acabar sentenciant que el diputat de Podemos pateix una “incompetència persistent i incorregible”.