Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024
Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024

Artur Mas nega que donés “cap instrucció” Osàcar per blanquejar diners a CDC

|

- Publicitat -

L’expresident de la Generalitat Artur Mas ha negat aquest dimarts haver donat a l’extresorer de CDC Daniel Osàcar “cap instrucció” per a les pràctiques que denuncia, després que Osàcar hagi confessat que va participar en el blanqueig de capitals en petites quantitats en el partit, i que probablement l’expresident coneixia el sistema.

En roda de premsa, ha considerat “suposicions” les declaracions d’Osàcar davant del jutge de l’Audiència Nacional José de la Mata, i li ha agraït que admeti que no va donar cap instrucció al partit en aquest sentit.

Publicitat

“Si no la vaig donar jo, no la podia donar ningú. L’únic que podia donar una instrucció d’aquestes característiques era jo, com a superior jeràrquic”, ha recalcat.

També ha demanat rigor al denunciant, ja que, segons Mas, els advocats que el defensen li han traslladat que les declaracions d’Osàcar han estat suposicions que no ha pogut demostrar. En les declaracions, Osàcar ha dit que “creia” que Mas ho sabia tot.

Et pot interessar  El Tribunal de Comptes ignora l'amnistia i demana 3,1 milions d'euros a Puigdemont, Junqueras, Mas i la resta d’encausats pel ‘procés’ i l'-1O
Publicitat

Opinió

Minut a Minut