Edició 2112

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 07 de maig del 2024
Edició 2112

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 07 de maig del 2024

Aragonès: “Si el futur passa per la tecnologia i el talent, Catalunya té al davant un camí extraordinari”

|

- Publicitat -

L’empresa tecnològica NTT DATA ha estrenat aquest dilluns la nova seu corporativa al districte 22@ de Barcelona. A l’acte de presentació, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha agraït l’aposta de la companyia japonesa per Catalunya i ha fet un optimista pronòstic: “Si el futur passa per la tecnologia i el talent, Catalunya té al davant un camí extraordinari”.

L’empresa nipona compta amb uns 4.000 treballadors a la capital catalana que desenvolupen la seva tasca en un model híbrid de treball (60% virtual i 40% presencial) i la previsió és continuar creixent a Barcelona amb 1.000 nous professionals durant el 2023 (3.000 en el conjunt d’Espanya).

Publicitat

“Avui Barcelona i Catalunya són els ecosistemes digitals i tecnològics amb més perspectives de futur gràcies a l’encert i la capacitat d’atracció de companyies com NTT DATA”, ha continuat el president de la Generalitat. “I també gràcies al suport i l’aposta d’institucions públiques a través d’infraestructures tecnològiques punteres com el Sincrotró, el Barcelona Supercomputing Center, el cable submarí o l’extensió de fibra òptica per tot el país”, ha enumerat Aragonès, que ha estat acompanyat pel conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, i el primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni.

Edifici de 12 plantes al 22@ tematitzades amb llocs emblemàtics de Barcelona

El disseny conceptual i estètic de la seu d’NTT DATA al 22@ ha estat pensat tenint en compte dos conceptes fonamentals per a la companyia: els seus orígens i el talent. Per això, les seves plantes estan tematitzades amb alguns dels llocs més emblemàtics de les diferents zones de la ciutat, com el passeig de Gràcia, el modernisme, el Barri Gòtic, el Palau de la Música, el Park Güell o la Sagrada Família, entre altres, culminant a la planta 12 amb el Mercat de la Boqueria, que allotja la cantina i el menjador.

Et pot interessar  Aragonès es proclama hereu de Macià, Companys, Irla i Tarradellas i avisa de la "decadència" d'un nou govern sense ERC

En paral·lel, la companyia ha dissenyat una planta, anomenada 22@, en la qual se situa el seu ‘business center’ o zona de clients, un espai pensat per a oferir la millor experiència als seus visitants o clients.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut