Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Aragonès i Illa es reuniran “com més aviat millor” per intentar tancar un acord per als pressupostos

|

- Publicitat -

S’intensifiquen les reunions entre el Govern i el PSC. El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el cap de l’oposició, Salvador Illa, s’han compromès a reunir-se personalment i “com més aviat millor” per intentar desencallar les negociacions i arribar a un acord per als pressupostos.

Fonts de la Presidència asseguren que han ofert tota la disponibilitat perquè la reunió es pugui produir en les pròximes hores. Per la seva banda, la portaveu del PSC, Alícia Romero, ha dit que espera que Aragonès tingui “capacitat de decidir” i pugui posar “solucions” a la reunió amb Illa.

Publicitat

“És important i està bé que el president hagi fet aquest gest. Esperem que serveixi per acostar posicions i que Aragonès tingui capacitat de decidir i pugui posar solucions sobre la taula. Si no, tenen altres alternatives i ho respectem”, ha afegit la portaveu i negociadora del PSC en roda de premsa des de Cardona.

Et pot interessar  El PSC acusa Junqueras de voler "desacreditar" Illa amb el 'cas Koldo' perquè "li tenen una mica de por"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut