Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Ana Pastor fa el ridícul: “Les targetes d’embarcament del Tsunami són falses!”

|

- Publicitat -

La flagrant periodista espanyola Ana Pastor, una de les estrelles de la cadena de la caverna La Sexta i parella d’un dels personatges més foscos del panorama comunicatiu espanyol, Antonio García Ferreras, ha estat la riota de les xarxes durant aquesta tarda.

Pastor té un diari digital propi que s’anomena Newtral el qual no para de promocionar als seus canals. Resulta que passades les sis de la tard publicava una notícia com si fos una primícia i un profund treball d’investigació periodístic: “les targetes d’embarcament que reparteix Tsunami són falses”.

Publicitat

Cap al migdia, davant la petició d’ensenyar el mòbil un bitllet d’avió per a poder entrar a l’aeroport, Tsunami oferia captures de pantalla per a baixar-se per poder entrar. En cap cas eren reals ni havien estat comprats, era tan sols una maniobra per a despistar els controls. A més, si s’hagués decidit posar un control de verificació a la porta, el caos hauria estat igualment colossal com el que hi ha ara.

Les xarxes no han esperat a fer burla de la periodista: “has descobert la sopa d’all” o “i ara ho dius, després de quatre hores?” i d’altres li han dit “falses, com la teva informació?”

 

Et pot interessar  La CUP adverteix que "la maquinària repressiva de l'Estat" no s'aturarà fins a assolir la independència
Publicitat

Opinió

Minut a Minut