Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Alves recorre a l’Audiència la presó provisional al·legant una conducta “obertament sexualitzada” de la víctima

El recurs del futbolista insisteix en el seu relat segons el qual la relació va ser consentida

|

- Publicitat -

El futbolista Dani Alves, condemnat a presó provisional després que una jove denunciés haver estat violada pel jugador en una discoteca de Barcelona, ha recorregut davant l’Audiència de Barcelona la mesura que el manté reclòs al·legant que la víctima té una conducta “obertament sexualitzada” i acusant-la de “distorsionar la realitat”.

Aquesta no és la primera vegada que Dani Alves demana sortir de la presó, tot i que la jutgessa ho ha rebutjat en anteriors ocasions, motiu pel qual ara l’exjugador blaugrana ha recorregut la decisió. El text del recurs d’Alves, presentat per la seva defensa, l’advocat Cristóbal Martell, a banda de jutjar les conductes de la víctima, reitera, com ja ho feia l’escrit davant del jutjat d’instrucció, que sí hi va haver relació sexual amb penetració però que va ser consentida. Una versió que no quadra ni amb les múltiples declaracions que ha fet la víctima, ni amb les proves forenses, que donen credibilitat al relat de la jove.

Publicitat

Alhora, el text del recurs indica que en les imatges registrades per les càmeres de seguretat a la sala de ball (no hi ha imatges del lavabo on s’hauria comès la violació) mostren “dos adults desenvolupant un joc eròtic de seducció preambular a un coit”.

La jutgessa que instrueix el cas no va tenir en compte opinions similars de la defensa d’Alves en la petició d’alliberament en la seva instància, amb l’argument que els fets que es jutgen no són els de la sala, sinó els que van passar als lavabos. 

Et pot interessar  L'advocada de la víctima manté que hi ha risc de fugida d'Alves però veu difícil que es revoqui la seva llibertat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut