Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Allau de baixes al PDeCat: ara tots els seus parlamentaris menys Solsona i Font

|

- Publicitat -

La gran majoria dels diputats de JxCat al Parlament que tenien carnet del PDeCAT han decidit donar-se de baixa del partit de David Bonvehí. Tal com ha pogut saber l’ACN, tots els parlamentaris menys el portaveu del PDeCAT, Marc Solsona, i el responsable de l’àrea de pensament, estudis i àmbits temàtics, Lluís Font, han estripat el carnet. Els diputats i diputades argumenten que JxCat és ara el “millor instrument” per aconseguir la independència i “per seguir treballant pel benestar, el progrés i la llibertat” de la ciutadania, sota el lideratge de Carles Puigdemont. El president i eurodiputat de JxCat i els consellers Damià Calvet, Miquel Buch, Meritxell Budó i Jordi Puigneró també han anunciat avui que s’han donat de baixa del partit.

L’exvicepresidenta de la formació Míriam Nogueras també ha estripat el carnet del Partit Demòcrata. També ho han fet la gran majoria dels diputats i diputades del grup parlamentari de JxCat que, fins ara, mantenien carnet del PDeCAT. S’espera que els presos Jordi Turull, Josep Rull i Quim Forn també ho facin en les properes hores.

Publicitat

Aquest dilluns s’han consumat el trencament entre el PDeCAT i JxCat. Tot apunta que, finalment, el partit de Bonvehí es presentarà en solitari a les eleccions catalanes.

Et pot interessar  VIDEO | Puigdemont llança un ultimàtum a Sánchez: o compleix amb Catalunya o es queda sense pressupostos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut