Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Alberto Carlos Rivera intenta comprar els vots dels policies espanyols a Catalunya

|

- Publicitat -

El líder de Ciudadanos, Alberto Carlos Rivera, ha anunciat aquest dimecres que, si guanya les eleccions espanyoles convocades el 10 de novembre, crearà un complement salarial per als membres de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional espanyola destinats a Catalunya “per treballar a Catalunya i defensar les llibertats”.

El número 1 de Ciutadans ha fet aquestes declaracions a Vic, municipi que ha volgut visitar per rendir homenatge als Guàrdies Civils que van detenir als presumptes terroristes. Durant la seva intervenció, també ha demanat a Pedro Sánchez “una vegada més” una trobada davant la “situació delicada que vivim i viurem”. I li ha retret que el seu antecessor, Mariano Rajoy, com a mínim sí que va voler escoltar a l’oposició.

Publicitat

Obsessionats en el relat de la violència

Rivera ha aprofitat la visita a Vic per a equiparar la situació actual amb Catalunya amb els temps de terra lliure. Rivera ha assegurat que des de Terra Lliure “el separatisme no tornava a organitzar-se amb violència i ho està tornant a fer amb goma dos i plànols d’edifici públics”.

Et pot interessar  Detenen a Barcelona un presumpte terrorista d'Estat Islàmic
Publicitat

Opinió

Minut a Minut