Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Nacho Martín fa el salt de Cs al PPC i podria ocupar els primers llocs de la llista per Barcelona el 23-J

Blanco seria el cap de llista o el número 3 de la candidatura dels populars

|

- Publicitat -

Ara que la desfeta de Cs s’ha consolidat i alguns dels seus rostres més visibles han abandonat el partit, com va fer diputat i portaveu del grup parlamentari de Cs Nacho Martín Blanco, comencen a fer-se públics els primers canvis de colors i de partits. Precisament, és Nacho Martín qui, després d’abandonar el partit taronja, ha passat al PPC, el qual estudia situar-lo en els primers llocs de la llista per Barcelona el 23 de juliol.

Tal com ha avançat RAC1, Martín Blanco seria el cap de llista o el número 3 de la candidatura dels populars, de manera que li garantirien un lloc de sortida per a posar en valor el seu fitxatge. Els candidats del PP s’escolliran directament per la direcció del partit i, concretament, pel comitè electoral estatal, coordinat pel vicesecretari d’Organització, Miguel Tellado. A les darreres eleccions, el 2019, la número 1 dels populars per Barcelona va ser Cayetana Álvarez de Toledo.

Publicitat

El passat dijous, 8 de juny, Nacho Martín, va anunciar que abandonava Ciutadans. Fins ara havia estat diputat i portaveu del grup parlamentari taronja, i va explicar en una roda de premsa al Parlament que deixava tots els seus càrrecs perquè ha perdut l’esperança en la viabilitat del partit.

Et pot interessar  El cartell de Cs pel 12-M està fet amb intel·ligència artificial i demana "detenir" Puigdemont i Sánchez
Publicitat

Opinió

Minut a Minut