Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023
Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023

Campi qui pugui a Cs: Nacho Martín Blanco plega en plena desfeta del partit

El fins ara diputat i portaveu del grup parlamentari de Cs diu que ja té decidit a qui votarà el 23 de juliol perquè sap "què necessita Espanya"

|

- Publicitat -

La desfeta de Cs s’aguditza. El fins ara diputat i portaveu del grup parlamentari de Cs, Nacho Martín Blanco, ha anunciat que abandona el partit i deixa tots els seus càrrecs orgànics i institucionals. “He perdut l’esperança en la capacitat i la viabilitat de partit”, ha afirmat. De fet, ha assegurat que a l’executiva del partit ja va admetre el seu “pessimisme” amb el futur de Cs. Tanmateix, Martín Blanco no vol deixar “la vida pública” perquè creu que té “coses per aportar”.

Publicitat

Tot i que no ha volgut entrar en detalls sobre la possibilitat de fer el pas a un altre partit, ha assegurat que ja té decidit a qui votarà el 23 de juliol perquè sap “què necessita Espanya”. El fins ara diputat liberal ha lloat “el servei a la democràcia” que assegura que ha fet Ciutadans, però ha admès el fracàs en les eleccions municipals i autonòmiques. De fet, ha constatat que els mals resultats deixen “un espai polític amb un resultat i uns rèdits electorals molt reduïts, constrets a la mínima expressió”.

Et pot interessar  VÍDEO | Cs força la retirada d'una foto de l'1-O exposada a la mostra de les contribucions de Catalunya al progrés d'Europa
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió