Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

Un Jaume Collboni exaltat es nega a retirar la medalla de Barcelona a Felipe Gonzalez

|

- Publicitat -

JxCat ha demanat que l’Ajuntament de Barcelona retiri la medalla de la ciutat a l’expresident espanyol socialista, Felipe González, després que torni a estar al punt de mira per la seva estreta vinculació amb el grup paramilitar contra ETA els GAL.

Publicitat

Una violència d’Estat que va esquivar de la justícia i que ara uns documents desclassificats de la CIA tornen a situar qui va ser líder del PSOE al centre de l’operació.

Jaume Collboni, tinent d’alcalde de Barcelona amb la coalició amb els comuns, s’ha exaltat d’allò més a les xarxes per la petició de JxCat i ha defensat amb urpes i dents la figura fosca de Felipe González.

Segons Collboni, ara mà dreta de Colau a l’Ajuntament de la capital catalana, “reobrir ara el debat sobre la medalla de la ciutat a Felipe González és només l’intent barroer i electoralista del senyor Quim Torra de torpedinar el diàleg polític a Catalunya i tapar el fracàs del seu govern per motius electorals”.

A més, el líder del partit de coalició de govern amb els comuns diu que el socialista andalús “ha estat una personalitat clau en la consolidació de la democràcia i de l’Estat del Benestar a Espanya. La medalla de la ciutat és el reconeixement a l’esforç per modernitzar el país i impulsar Barcelona l’any 1992, un dels moments claus de la història recent”.

Et pot interessar  Collboni assenyala el nacionalisme i el populisme com "els grans adversaris de la UE" en una conferència a Florència
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió