Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024
Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024

Un “darrer moviment a la desesperada per salvar el coll”: així veu Trias per Barcelona la proposta de Colau a ERC i el PSC

Apunten que el plantejament de Colau “no té res a veure amb les esquerres ni amb el progrés de Barcelona”, sinó que l'ha fet “exclusivament en clau de supervivència personal”

|

- Publicitat -

La candidatura de Trias per Barcelona opina que la proposta que ha llançat l’alcaldessa en funcions Ada Colau aquest dimarts de compartir l’alcaldia amb el candidat republicà i el socialista és una estratègia “desesperada” per mantenir-se en el poder. Així ho han constatat fonts de la candidatura que encapçala l’exalcalde de la ciutat, Xavier Trias, a l’ACN, poc després que Colau presumís d’haver fet arribar la proposta a Ernest Maragall i a Jaume Collboni.

El grup municipal de Xavier Trias veu en la proposta de Colau un “darrer moviment a la desesperada per salvar el coll”, i no pas una estratègia per formar el govern progressista sobre el qual tant insisteix Colau d’ençà que va perdre les eleccions. A parer de Trias per Barcelona, el plantejament de Colau “no té res a veure amb les esquerres ni amb el progrés de Barcelona”, sinó que l’ha fet “exclusivament en clau de supervivència personal”.

Publicitat

Amb tot, les fonts del partit apunten que “l’única garantia del canvi és Xavier Trias com a alcalde i que la ciutat torni a ser governada per a tothom”.

Et pot interessar  Illa crida els socialistes a la "resistència" i a "dir no a la política que deshumanitza l'adversari"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut