Dijous, 4 de març de 2021 - Edició 952
La República

Un conseller de Sarrià del PP crida “Viva España” a un menor perquè la seva mare portava un llaç groc

Passaven pocs minuts de la una del migdia a Sarrià. Marta Royo caminava pel carrer amb el seu fill d’onze anys després d’haver visitat una paradeta de l’ANC tot baixant […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 06/09/2018
Oscar Ramírez Lara, conseller del PP a Sarrià

Passaven pocs minuts de la una del migdia a Sarrià. Marta Royo caminava pel carrer amb el seu fill d’onze anys després d’haver visitat una paradeta de l’ANC tot baixant pel major de Sarrià. Prop d’allà hi havia Óscar Ramírez Lara, conseller del districte pel PP, que feia burla amb altra gent sobre la paradeta de l’Assemblea.

El conseller passejava amb el seu petit gos darrere de la mare i el fill. La dona li ha explicat al seu fill qui era aquell home que, moments abans, ostentosament, havia fet broma de la paradeta de l’ANC: “fill, aquest home és conseller de Sarrià del PP”.

Moments després, l’home s’ha acostat al menor i, tot senyalant el llaç groc que lluïa la mare, li ha etzibat: “¡Viva España!”. El nen, tot sorprès, li ha explicat corrents a la mare la topada verbal. Aquesta, li ha preguntat a Ramírez què havia fet i aquest ha respost que “res de res” i que si havia dit alguna cosa, era “lliure de dir el que volgués”.

La Marta ha explicat a La República que efectivament tothom és lliure de dir i pensar el que vulgui i que “no em molesta que digui ‘viva España’ sinó que li hagi dit al meu fill per darrere”.

El conseller popular s’ha defensat a Twitter assegurant que les acusacions són falses. “Ell sap que ho ha dit i el meu fill és massa innocent per a inventar-se una cosa així” ha explicat la Marta a La República. De fet, el seu tuit que aquí us reproduïm s’ha fet viral i ha estat repiulat per gent com Antoni Bassas, Toni Soler o Bea Talegón.