Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024

Més comiats: Pueyo i Postius s’acomiaden de la Paeria de Lleida en el darrer ple del mandat

L'alcalde en funcions, Miquel Pueyo, ha assegurat que tot i plegar el seu "compromís" amb la ciutat, no "caducarà"

|

- Publicitat -

Passades les eleccions municipals, els governs locals arriben a la fi del seu mandat, i els alcaldes i alcaldesses comencen a acomiadar-se dels consistoris que han liderat durant els últims quatre anys. Així ho han fet l’alcalde en funcions de Lleida, Miquel Pueyo, i el regidor i primer tinent d’alcalde en funcions Toni Postius, en el darrer ple del mandat que s’ha celebrat a la Paeria aquest dimecres, 14 de juny.

El ple, de caràcter extraordinari, ha servit també perquè els regidors que pleguen puguin pronunciar les seves darreres paraules al plenari. En el cas de Lleida, són 17 regidors dels 27 totals que hi ha que no seguiran a partir de dissabte, entre ells el mateix Pueyo, que just després de les eleccions municipals va anunciar que plega de la vida política arran dels mals resultats d’ERC a la ciutat. Així i tot, ha assegurat que tot i plegar el seu “compromís” amb la ciutat, no “caducarà”.

Publicitat

En el seu darrer torn de paraula, Pueyo ha avisat que l’abstenció registrada en els comicis del passat 28 de maig, que va fregar el 50%, hauria de posar en alerta els partits polítics. Al seu torn, Postius ha destacat que deixa enrere 12 anys intensos a l’Ajuntament, 4 a govern, amb moments complicats per la pandèmia. Els dos han desitjat encerts al nou govern socialista.

Et pot interessar  Els comuns acusen el Govern de "mentir" sobre el Hard Rock i exigeixen a Aragonès que doni explicacions al Parlament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut