Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

Macrooperatiu dels mossos contra Casuals, el grup ultra més violent vinculat al Futbol Club Barcelona

Entre els delictes que la policia atribueix als arrestats hi ha els d'homicidi, segrest, tinença d'armes i pertinença a organització criminal

|

- Publicitat -

Els Mossos d’Esquadra ha desplegat un macrooperatiu contra Casuals, la branca més violenta vinculada al Futbol Club Barcelona. De moment, hi ha 17 persones detingudes, però no es descarten més arrestos. Fins ara s’han fet 14 entrades i escorcolls a domicilis i locals de poblacions de l’àrea metropolitana com L’Hospitalet de Llobregat, Cornellà de Llobregat i Vallirana.

Publicitat

L’operatiu ha arrencat a les 06.20 del matí d’aquest divendres. Entre els delictes que la policia atribueix als arrestats de la secció més violenta dels Casuals hi ha els d’homicidi, desordres públics, segrest, tinença d’armes, contra la salut pública, extorsió, pertinença a organització criminal i altres delictes connexos.

Segons han explicat fonts policials la investigació es troba en secret d’actuacions. La investigació està tutelada pel jutjat d’instrucció número 12 de Barcelona, tot i que va originar-se en un jutjat de Cornellà ja fa més d’un any. Es tracta d’un operatiu conjunt de la Unitat Central d’Extremismes Violents de la Comissaria General d’Informació i la Unitat Central de Segrestos i Extorsions de la Comissaria General d’Investigació Criminal.

Et pot interessar  VÍDEO | Tensió a les portes del 'The District': activistes per l'habitatge llancen pintura contra els assistents
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió