Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

La surrealista multa de l’Ajuntament de Barcelona a una veïna de Sarrià per tenir un llimoner a la porta

|

- Publicitat -

L’Ajuntament de Barcelona ha multat una veïna de Sarrià amb 1.501 euros pel simple fet de col·locar un petit llimoner a la porta de casa en un carrer poc transitat i sense rebre queixes de cap veí, segons informa El Jardí.

L’afectada va rebre la notificació el passat 3 de juny per una infracció “molt greu” segons l’Ordenança de les Vies i els Espais Públics. Així mateix, l’informen que si paga abans que acabi el procediment li redueixen fins al 65%, és a dir, la sanció descendiria a un total de 525,35 euros, tot i que continua sent desproporcionada.

Publicitat

Aquesta situació ha incendiat les xarxes socials, que critiquen la hipocresia del Consistori. “Un carrer de vianants on el mateix Ajuntament té testos per delimitar l’espai. Després que si ‘Donem pas al verd’ i ‘Renaturalitzem BCN’ i no sé quantes campanyes més”, ha lamentat el tècnic al Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Leonardo Bejarano.

L’activista Salvador Ribot també ha carregat contra l’alcaldessa Ada Colau. “Això és terrible, posar un llimoner a una vorera 1.500 €. Omplir de New Jersey de formigó a Barcelona, surt gratis”, ha exclamat. En la mateixa línia, altres usuaris han defensat que la ciutat té problemes més greus, com la brutícia.

Et pot interessar  Colau confirma l’esmena xantatge a la totalitat dels pressupostos per forçar entrar al govern de Barcelona
Publicitat

Opinió

Minut a Minut