Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

La Fundación Francisco Franco obre una seu a Barcelona

|

- Publicitat -

Espanya tolera el franquisme, una anomalia a Europa. Això genera notícies com la que ara us expliquem: la Fundación Nacional Francisco Franco (FNFF) ha obert la seva primera seu a Barcelona i ja té presència a les 4 capitals de província catalanes.

L’acte va tenir lloc divendres passat en un conegut restaurant de passeig de Gràcia a la Ciutat Comtal segons explica el diari ultranacionalista espanyol La Razón.

Publicitat

El president de la FNFF, el general Juan Chicharro, va ser el mestre de cerimònies i hi van assistir representants dels Sometents, Associació Empel, Timbrales del Bruch, Legión Urbana i veterans de les Fuerzas Armadas, que van ressaltar “el compromís de l’espanyolitat permanent de Catalunya” i l’esdeveniment es va tancar precisament sota el lema “Catalunya és Espanya”.

Les paraules d’Ada Colau se les endú el vent

Quan l’ajuntament de Barcelona va saber que la FNFF obriria una seu a Barcelona, l’alcaldessa Ada Colau va assegurar que faria “tot el que estigués al seu abast” per evitar la presència de la Fundació a la capital catalana fet que, com ha quedat demostrat, no ha aconseguit i tampoc ha transcendit què ha fet per intentar impedir-ho.

Et pot interessar  Erra demana "fermesa" davant dels que "banalitzen" el franquisme, en l'acte del Parlament d'homenatge a les víctimes
Publicitat

Opinió

Minut a Minut