Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

La candidatura de Valls suma un altre partit nacionalista espanyol a les seves files

L'alcaldable incorpora UPyD a la seva llista

|

- Publicitat -

El consell de direcció d’Unión, Progreso i Democracia (UPyD) ha acordat sumar-se a la plataforma electoral liderada per Manuel Valls i recolzada per Ciutadans, després de diversos contactes mantinguts entre ambdues formacions.

Aquest acord permetrà a UPyD i la plataforma de Valls, ‘Barcelona, Capital Europea’, negociar la integració de representants polítics del partit polític en la seva llista electoral de les properes eleccions locals de maig.

Publicitat

El partit magenta, que es defineix com a “progressista”, argumenta que, enfront de la política municipal “del sectarisme i l’enfrontament dels últims anys”, defensen un projecte de ciutat “bolcat a resoldre les qüestions que realment afecten i importen a la ciutadania per millorar la seva vida quotidiana”.

“Un projecte que aposti per una Barcelona oberta, cosmopolita, plena d’oportunitats i preocupada pel futur i benestar de tots els barcelonins”, explica UPyD en un comunicat.

El portaveu nacional del partit, Cristiano Brown, ha manifestat el seu suport al candidat Manuel Valls perquè considera que “pel seu pragmatisme, moderació i trajectòria política és l’únic que pot liderar aquesta transformació i garantir que Barcelona torni a ser motor de Catalunya, Espanya i Europa”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut