Edició 2112

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 07 de maig del 2024
Edició 2112

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 07 de maig del 2024

Junts i PP governaran a Gandesa amb majoria absoluta

L'alcalde Carles Luz revalida el quart mandat consecutiu

|

- Publicitat -

Nou pacte entre un partit independentista i el bloc 155. Junts per Gandesa governarà de la mà del Partit Popular en un executiu municipal encapçalat l’alcalde de Junts, Carles Luz, que revalidarà el quart mandat consecutiu.

Dels sis regidors de l’equip de govern, tres seran tinents d’alcaldia. El primer serà el regidor popular, Miquel Tomàs, que tindrà les competències de Brigada Municipal, Esports i Seguretat. Serveis i Logística i Imatge de Ciutat, una de les regidories de nova creació, juntament amb Acció Climàtica, que assumeix l’alcalde Luz qui té també l’àrea d’Impuls Urbà. La tercera nova regidoria és Participació Ciutadana que serà competència del regidor Josep Garriga, tercer tinent d’alcalde i responsable de Comunicació, Noves Tecnologies i Fires.

Publicitat

El cartipàs de l’equip de govern de la capital terraltina el completen Joan Manel Martínez, segon tinent d’alcalde amb l’àrea de Promoció Econòmica, Acció Comercial, Personal i Gestió Interna; Ana Patrícia Izquierdo, regidora d’Hisenda, Igualtat i Gènere, Acció Social i Salut; i Pilar Ferrando, regidora de Festes, Joventut, Diversitat, Cultura, Turisme, Teixit Associatiu i Ensenyament.

Et pot interessar  El PP allarga artificialment l'amnistia: es nega a sotmetre-la al ple del Senat del 7 i 8 de maig i podria esperar al 14
Publicitat

Opinió

Minut a Minut