Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Jordi Solé, sobre la decisió de JxCat d’abandonar el debat de TV3: “Avui ningú em deixa sol davant del perill”

|

- Publicitat -

Aquest dimecres al vespre ha tocat portar l’acte central de la campanya municipal d’ERC a Sant Andreu, que també ha estat compartit amb l’espai electoral europeu, on el número tres de la candidatura, Jordi Solé, ha afirmat que “avui ningú em deixa sol davant del perill” després que aquest dimarts, el membre de la candidatura de Lliures per Europa, Aleix Sarri, abandonés el debat de TV3 per denunciar el veto del president Puigdemont i el vicepresident Junqueras –també candidats per a les eleccions europees- a participar del debat principal.

A més, Solé ha aprofitat per assegurar que “ERC sempre ha denunciat la repressió i els nombrosos intents de silenciar”. A més, el candidat ha afegit que “no volem desaprofitar cap ocasió per a defensar la nostra proposta Europa”, que ha insistit, “hi és” mentre que ha cridat a que “Barcelona tingui vocació europea”.

Publicitat

Amb tot, el candidat republicà de la candidatura que encapçala Junqueras, ha subratllat que “som un mur davant d’aquells que el què volen és desmantellar la Unió Europea” i “plantar cara als nacionalismes d’Estat i al context d’augment de l’euroescepticisme”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut