Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Imputat un agent de la GUB per rebentar la boca d’un pallasso amb la porra

|

- Publicitat -

La matinada de Tots Sants del 2016, un home celebrava el Halloween a Barcelona disfressat de pallasso. Tornant de festa, i per tant, begut va ser víctima d’un robatori. Llavors, tot disfressat, es va presentar a la comissaria de policia de l’Estació del Nord de la Guàrdia Urbana de Barcelona decidit a posar una denúncia.

Els agents de la GUB que el van atendre, un de paisà i l’altre uniformat, van indicar-li que s’havia de dirigir als Mossos a fer la denúncia pertinent i després que anés a visitar un centre mèdic per a curar-se les ferides que portava.

Publicitat

El pallasso, amb la cara pintada de blanc, sota els efectes de l’alcohol, no va entendre la petició i insistia a fer la denuncia allà mateix. Les bones maneres dels agents van derivar cap a unes més vehements. Lluny de comprendre la situació, el clown va encarar-se als policies amb un con de tràfic i van forcejar. L’agent uniformat, llavors, va usar la seva porra reglamentària i li va etzibar un cop a la mandíbula. Li va fer perdre dues dents i encara té una cicatriu al llavi malgrat els 50 dies de cures i tractaments posteriors.

Ara, tal com explica ElMundo, l’Audiència de Barcelona haurà de dictaminar si va ser una resposta proporcionada o un excés de violència per part del policia. La Fiscalia reclama dos anys de presó per a l’agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona per un delicte de lesions.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut