Dissabte, 4 de febrer de 2023 - Edició 1654
La República

[Imatges] L’ego de Núria Marín li juga una mala passada quan pretenia homenatjar les víctimes

L’alcaldessa socialista de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, ha volgut fer un tuit per a homenatjar les víctimes dels atemptats del 17 d’agost de tot just fa un any però […]

Gerard Sesé 17/08/2018
Núria Marín, alcaldessa de l'Hospitalet

L’alcaldessa socialista de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, ha volgut fer un tuit per a homenatjar les víctimes dels atemptats del 17 d’agost de tot just fa un any però el seu ego i l’amor cap a les institucions espanyoles li han jugat una mala passada.

Fotos amb el rei i el president del Gobierno

Marín ha volgut fer una piulada solemne sobre el 17-A i no se n’ha acabat de sortir: malgrat que al text assegura que “No us oblidem. Contra l’odi i la desraó de la violència, democràcia, pau i solidaritat. Avui les víctimes i els seus éssers estimats són els protagonistes, estem al vostre costat” les fotos que ha penjat era ella la màxima protagonista abraçant-se al rei, al presidente Pedro Sánchez i una altra foto amb entitats locals.

Un text només en castellà

Potser l’alcaldessa ha volgut evitar els crits que ha rebut avui Gemma Nierga en dirigir-se en català durant la concentració i ha escrit el seu tuit només en castellà.