Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Grifols li complica l’alcaldia a Xavier Albiol

La multinacional catalana que no va acceptar la pressió espanyola pel 155 adquireix l'històric club Joventut de Badalona i evita que el líder popular utilitzi la seva situació econòmica per intentar recuperar l'alcaldia el 2019

|

- Publicitat -

Es donarà de baixa Albiol de soci de La Penya?

Segons fonts populars de Badalona, l’anunci ha agafat per sorpresa al president del Partit Popular Català, tenia previst utilitzar la difícil situació econòmica del club per a la propera campanya de les municipals per responsabilitzar el govern d’esquerres badaloní de la quasi desaparició de la institució. La decisió de Grifols li trenca l’estratègia i li complica la possible victòria electoral, ha perdut un dels arguments de la campanya que segons els populars badalonins volia utilitzar. Esperem que l’emprenyada no el faci donar-se de baixa del Club, un històric del basquet català que amb Grifols pot tornar a lluitar pels títols.

Publicitat

Albió té un partit en hores baixes i la seva demagògia també, malgrat sortir en bona posició la realitat és complicada

Segurament Albiol pensava que tot li pintava bé, però el resultat nefast del seu partit a Catalunya li comporta una sortida negativa en la seva campanya personal per recuperar l’alcaldia. Volia jugar amb un tema clau a Badalona, la situació crítica de La Penya, però el Grup Grifols li ha trencat el full de ruta.

Li queda radicalitzar-se en el tema de la immigració i convertir-se en una veritable Marine Le Pen, però la situació aquí és molt diferent, i les seves expectatives se li compliquen tal com reconeixen entorns del PP de Badalona.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut