Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Graupera titlla de “bomba de fum” la proposta de Maragall per derrotar Vox

El filòsof demana no posar Barcelona "al servei de les dinàmiques de poder espanyoles"

|

- Publicitat -

El candidat a l’alcaldia de Barcelona, Jordi Graupera, ha explicat al seu blog i en un fil a Twitter que creu que la proposta d’Ernest Maragall, d’ERC, de fer un front comú contra la ultradreta, és “fer-li la campanya electoral a Vox” i explica perquè no s’adherirà a la proposta republicana

Segons el filòsof, Maragall publica aquest compromís a La Vanguardia “per fer veure que lidera alguna cosa” i per posar Manuel Valls “en contradicció pel pacte C’s-Vox a Andalusia”. Segons el candidat, les dues coses posen Barcelona “al servei de les dinàmiques de poder espanyoles, en lloc de superar-les”.

Publicitat

I encar va més enllà: “liderar un front anti-Vox només serveix per donar ales a Vox i converteix Barcelona, simplement, en la ciutat espanyola no-Vox. És la dinàmica dels anys 90: la ciutat de l’altra Espanya”.

El guanyador de Primàries Barcelona creu que el problema de la ciutat “no és Vox perquè els objectius que persegueix Vox a Catalunya ja els executa la fiscalia, la judicatura, el PP, C’s i el PSOE”

Graupera, considera l’ERC de Maragall necessita “inflar l’espantall de Vox” per a justificar un futur pacte “Colau-Maragall o un govern rendit a les prioritats de Pedro Sánchez i La Vanguardia”.

Et pot interessar  El Congrés dels Diputats espanyol aprova la llei d’amnistia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut