Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Graupera demana a Puigdemont que pregunti a la Crida per una llista conjunta per a les municipals

Reunió "molt productiva" de més de dues hores a Bèlgica

|

- Publicitat -

L’impulsor de Primàries Barcelona, ​​Jordi Graupera, s’ha reunit aquest dissabte amb el president de la Generalitat a l’exili, Carles Puigdemont, a casa l’espai lliure europeu a Waterloo (Bèlgica), on li ha proposat que consulti a les bases de La Crida sobre la possibilitat d’unir-se en una llista conjunta independentista per a les eleccions municipals.

En una reunió, que ha durat dues hores i ha estat “molt productiva”, Graupera ha expressat a Puigdemont la seva voluntat d’unir esforços en la celebració d’unes primàries obertes entre la ciutadania de Barcelona, ​​de les que surti una llista unitària independentista, ha informat un comunicat de l’organització.

Publicitat

Per a això, li ha demanat que consulti als 50.000 adherits a la Crida sobre aquesta proposta: “Si estem dient que primàries és un moviment transversal, obert i ciutadà en el qual pot participar tothom, és coherent que la decisió de sumar-se també la pugui prendre la gent “, ha indicat Graupera.

Et pot interessar  VIDEO | Puigdemont llança un ultimàtum a Sánchez: o compleix amb Catalunya o es queda sense pressupostos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut