Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024
Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024

Gran revelació de Trias: Collboni va proposar partir-se l’alcaldia i ell s’hi va negar

Enfocant-se ja a les eleccions generals del 23-J, Trias ha considerat que Junts té l’obligació de “guanyar les eleccions vinents” des de “la confrontació intel·ligent”

|

- Publicitat -

Un dia després del ple d’investidura de l’Ajuntament de Barcelona, en el qual els comuns van aliar-se amb el PP per donar l’alcaldia al candidat socialista Jaume Collboni a canvi de suposadament res, el guanyador de les eleccions, Xavier Trias, fa una important revelació que deixa encara en pitjor lloc els comuns d’Ada Colau. Segons ha explicat el cap de la llista més votada el passat 28 de maig, Collboni li va proposar partir-se la batllia, però el candidat sobiranista va negar-s’hi.

“Collboni volia que ens sotmetéssim i ens partíssim el govern i li vaig dir que de cap de les maneres”, ha revelat durant el consell nacional que Junts ha celebrat aquest diumenge, 18 de juny, a Barcelona. Trias tenia l’alcaldia de Barcelona pràcticament a tocar gràcies a l’acord que havia estat treballant conjuntament amb el candidat republicà, Ernest Maragall, però finalment l’unionisme espanyol va imposar-se, en el que tot apunta que va ser un pacte orquestrat des de Madrid.

Publicitat

Enfocant-se ja a les eleccions generals del pròxim 23 de juliol, Trias s’ha posat al servei de la diputada Miriam Nogueras i ha considerat que Junts té l’obligació de “guanyar les eleccions vinents” des de “la confrontació intel·ligent”. I això, ha dit, implica “anar junts per fer un front important”. En el mateix sentit s’ha expressat Nogueras, que ha defensat que “el vot útil a Espanya és un vot inútil a Catalunya” i que el 23-J només Junts “ho canvia tot”.

Et pot interessar  Junqueras avisa que la corrupció serà "línia vermella" per pactar amb el PSC si es demostren vincles entre Illa i Koldo
Publicitat

Opinió

Minut a Minut