Edició 2109

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024
Edició 2109

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024

‘Fem fora els professors agressors’: Desenes d’universitaris tallen la Diagonal per exigir millores als protocols

El tall, que ha durat uns 20 minuts, és el primer acte preparatori de la vaga que ha anunciat el SEPC pel 14 de desembre

|

- Publicitat -

“Contra el patriarcat, acció directa!”, és un dels càntics que s’ha sentit a l’avinguda Diagonal de Barcelona, tallada per desenes d’estudiants universitaris. Convocats pel Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), clamen contra la violència masclista d’alguns professors.

El tall, que ha durat uns 20 minuts, és el primer acte preparatori de la vaga que ha anunciat el sindicat pel 14 de desembre a totes les universitats públiques del país. Els estudiants reclamen protocols més efectius, ja que els actuals són lents i poc contundents, com demostren els casos destapats en els últims mesos.

Publicitat

Un exemple és el cas del catedràtic de física Àlvar Sánchez, condemnat per assetjament sexual a una estudiant de la Facultat de Ciències, que continuava acudint amb normalitat al seu lloc de feina.

Et pot interessar  Els estudiants de la UAB es concentren massivament per denunciar el catedràtic que assetjava sexualment una doctoranda

Publicitat

Opinió

Minut a Minut