Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

ERC replica a Collboni que la proposta de multar amb 1.000 euros per beure alcohol al carrer és “desproporcionada”

|

- Publicitat -

Crítiques a la proposta del primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, d’apujar fins a 1.000 euros la multa per beure alcohol a la via pública. El portaveu del grup republicà, Jordi Coronas creu que és una mesura “desproporcionada” i ha assenyalat que si bé “és cert que ara surten barates” cal posar sancions “en la seva justa mesura”.

En un fil de Twitter, ha considerat que cal “oferir alternatives a la sanció als menors d’edat” i tractar de manera diferenciada les persones sense llar. Pel republicà, al PSC “se’ls ha escapat de les mans” la seguretat de la ciutat i ara pretenen arreglar-ho tot amb multes en comptes de fer política.

Publicitat

“Governar és alguna cosa més que incrementar les sancions. Ens agradaria veure en Collboni aquesta mateixa contundència amb els empresaris que no compleixen les normes, però ell és més de la barra lliure en aquest cas”, ha reblat.

Et pot interessar  Junqueras colla Puigdemont: "La unitat no es construirà al voltant de l'egoisme de qui vota contra el que és bo pel país"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut