Dissabte, 28 de gener de 2023 - Edició 1647
La República

El Govern implanta mesures de confinament a 3 barris de L’Hospitalet

La Generalitat demana als veïns de Collblanc, la Florida i la Torrassa que no surtin de casa si no és necessari

Gerard Sesé 14/07/2020
Primer pla de la consellera de Salut, Alba Vergés, mentre li prenen la temperatura a l'entrada del Parlament el 21 de maig del 2020 (horitzontal)

El rebrot de Covid-19 a l’Hospitalet ha fet, finalment, moure peç des de La Generalitat. Ja s’han comptat 300 positius els últims dies i els indicadors avisen que el rebrot podria anar a més.

És per això que el Govern ha implementat mesures de confinament a tres barris de la ciutat del Baix Llobregat: Collblanc, la Florida i la Torrassa amb una previsió de 15 dies de durada.

Les principals mesures són que es prohibeixen les reunions de més de 10 persones i activitats culturals (teatres i biblioteques), esportives (també els gimnasos) i locals d’oci nocturn. A més, es demana als veïns dels tres barris que no surtin de casa si no és indispensable o necessari.

La consellera de Salut, Alba Vergés, el d’Interior, Miquel Buch, i l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, han anunciat les mesures des de la mateixa ciutat del Baix Llobregat.