Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

Dos lladres fugats maten a trets el propietari de la casa on volien robar, a Tàrrega

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta del targarí i la identitat dels assaltants

|

- Publicitat -

Els Mossos d’Esquadra investiguen l’assassinat d’un home de 86 anys la matinada d’aquest dissabte a Tàrrega (Urgell). La policia catalana ha rebut a les 4.50 hores del matí l’avís d’un incident en un domicili de la capital de l’Urgell, on presumptament dos homes han entrat a robar i, posteriorment, han matat a trets un dels inquilins de la casa. Els autors del crim han fugit, i ara la Divisió d’Investigació Criminal han iniciat les indagacions per esclarir els fets i la identitat dels criminals. El cas es troba sota secret d’actuacions.

La matinada d’aquest dissabte, dos individus han accedit a un domicili on resideix una parella de persones grans amb la intenció de robar-hi; presumptament, els assaltants haurien escalat fins al primer pis, i han trencat una finestra per entrar a la casa. Segons ha informat RAC1, l’inquilí, de 86 anys, hauria intentat enfrontar-se als lladres, però aquests li han disparat un tret fatal. En rebre l’avís, diverses dotacions dels Mossos i de la Policia Local s’han desplaçat al lloc dels fets, juntament amb el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que no ha pogut salvar la vida a l’home.

Publicitat

L’Ajuntament de Tàrrega ha expressat la seva consternació pels fets. L’alcaldessa del municipi, Alba Pijuan, s’ha reunit aquest dissabte d’urgència amb la delegada del Govern a Lleida, Montse Bergés, representants d’Interior, Mossos i Policia Local.

El consistori farà un seguiment de les conclusions de la investigació. De fet, l’Ajuntament tenia ja convocada per aquest proper dilluns una reunió de la Junta Local de Seguretat per fer balanç i valoració de les actuacions realitzades en l’àmbit de la seguretat ciutadana durant l’any 2023.

Et pot interessar  Aragonès defensa continuar ampliant el cos de Mossos fins als 22.000 agents
Publicitat

Opinió

Minut a Minut