Diumenge, 31 de maig de 2020 - Edició 675
La República

Cs de Vilafranca celebra la presència dels militars espanyols armats bevent cervesa

Membres de la legión tornaven d’unes maniobres a França i van parar la capital del Penedès per comprar i beure metralleta en mà

Redacció
Redacció 30/09/2019

Dissabte passat La República publicava en primícia que un nombrós grup de militars espanyols, uniformats i armats fins a les dents, es passejava tranquil·lament metralleta en mà, per Vilafranca del Penedès.

Després de comprovar les fotografies i de contactar amb el bar per a corroborar la presència de la legión i que no es tractés de cap festa o comiat, l’intent de difamació i d’intoxicació de l’unionisme va quedar en un no res quan l’Ajuntament de Vilafranca va anunciar que demanaria explicacions al Ministerio de Defensa espanyol sobre la presència dels soldats a la vila. El Gobierno, finalment, va certificar que obrira una investigació.

Però la polèmica presència de la legión amb aquesta vergonyant actitud encara segueix. Tal com ha pogut captar diario16.es, el partit ultra de Ciudadanos de Vilafranca va fer un tuit (que ara ha esborrat) celebrant la presència de militars armats bevent alcohol pels carrers del poble.

“Només faltava que el nostre exèrcit hagués de demanar permís per anar allà on vulguin dins del seu país. Heu arribat a tal nivell d’esperpent i d’histèria que un fet tan normal com aquest, sorprèn i escandalitza. Pues pónganse hojas”

Davant la falta greu a la qual es poden enfrontar els soldats per beure alcohol amb uniforme, el partit radical espanyol ha hagut d’esborrar la piulada.

Relacionats