Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Collboni felicita la Guàrdia Urbana per la seva actuació desallotjant l’acampada

|

- Publicitat -

El primer tinent d’alcaldia de Barcelona, el socialista Jaume Collboni, ha volgut felicitar la Guàrdia Urbana aquest dimecres per la seva actuació “eficaç, prudent i proporcional” aquesta nit en el desallotjament de l’acampada de plaça Universitat. En un missatge a Twitter, Collboni ha agraït la tasca de la Guàrdia Urbana, que va desallotjar els acampats de matinada, amb dos detinguts per atemptat a l’autoritat.

Tot i la felicitació del socialista, el centre Irídia ha denunciat que la Guàrdia Urbana fes càrregues per desallotjar l’acampada de plaça Universitat aquesta nit, i que els agents no anessin identificats. A través de Twitter, ha remarcat que les funcions d’intervenció en ordre públic es van treure en el passat mandat, però sobretot ha criticat que hi hagi agents de la unitat especial que no vagin correctament identificats. El centre, amb qui l’Ajuntament col·labora sovint, també ha aprofitat per demanar que portin identificació per davant i per darrere, de manera visible i clara. La Guàrdia Urbana ha desallotjat els acampats cap a la 1 de la matinada.

Publicitat

Et pot interessar  Aragonès acusa Illa de defensar la proposta de Cs sobre trilingüisme: "Cal un president que no abandoni la llengua mai"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut