Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024
Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024

Colau dona la raó a SCC i despenja el llaç groc de l’Ajuntament

|

- Publicitat -

Societat Civil Catalana (SCC) ha celebrat la retirada del llaç groc de la façana de l’Ajuntament de Barcelona. En una piulada a Twitter SCC recorda que l’Ajuntament de la capital catalana ha retirat la pancarta després de la denúncia que l’entitat va presentar aquest divendres. “Hem fet un pas més en favor de la democràcia a Catalunya”, asseguren des de de SCC. L’Ajuntament va retirar el llaç groc aquest divendres a la nit després de rebre l’ordre de la Junta Electoral de Barcelona, segons van confirmar fonts consistorials. La Junta Electoral argumenta en la seva resolució que el llaç groc “vulnera” la neutralitat de l’Ajuntament en període electoral.

En la seva resolució, la Junta Electoral argumenta que tenir el llaç groc al mobiliari públic, així com altres símbols o pancartes, banderes estelades, és un acte que “vulnera de manera flagrant la neutralitat de l’Ajuntament de Barcelona”, ja que aquests símbols “exterioritzen la simbologia de determinats partits i persones” que es presenten a les eleccions però “no de tota la ciutadania”.

Publicitat

 

Et pot interessar  Colau critica que el 'lawfare' contra l'esquerra ha estat "tolerat" pel PSOE i li demana "cuidar les aliades"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut