Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Bou: “Sé que obtindrem un bon resultat perquè hem fet una bona feina”

|

- Publicitat -

El candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, Josep Bou, ha confiat aquest diumenge en un bon resultat: “Sé que obtindrem un bon resultat, perquè hem fet una bona feina”, i ha augurat que els 41 regidors del consistori estaran molt repartits entre les set forces polítiques que preveu amb representació.

En declaracions abans de votar al Centre Cívic Vil·la Florida, a Sant Gervasi, acompanyat de la seva dona, Carmen, i un dels seus fills, Josep, l’alcaldable ha dit que espera que surti un govern que cerqui una Barcelona lliure de les idees que considera que han causat problemes econòmics i de convivència, recentment: “Passem pàgina”.

Publicitat

“Cadascú que voti el que cregui convenient, que avui és el dia de la llibertat”, ha afegit, i en sortir dels jardins que envolten el centre de votació ha ajudat una periodista a treure la roda d’una maleta encallada en una claveguera, al costat del seu ‘número dos’, Oscar Ramírez.

Et pot interessar  Gènova manté la incògnita sobre la candidatura popular del 12-M i aposta per escoltar l'opinió del PPC
Publicitat

Opinió

Minut a Minut