Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Artadi diu que la JEC no autoritza actes a Forn per “revenja” i en “represàlia” pel “ridícul que ha fet amb Puigdemont”

|

- Publicitat -

La número 2 de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha argumentat que la Junta Electoral Central (JEC) no autoritza actes del cap de llista, Quim Forn, per “revenja” i en “represàlia” pel “ridícul” que ha fet l’organisme amb el candidat a les europees Carles Puigdemont. Així s’ha expressat l’exconsellera durant la roda de premsa d’aquest divendres al migdia a la redacció de l’ACN, en substitució de Forn, a qui la JEC va negar ahir a la nit l’autorització per participar per videoconferència des de la presó de Soto del Real. D’altra banda, Artadi confia en una “remuntada” de JxCat a Barcelona després de l’enquesta del CEO d’aquest matí, que situa la formació en tercera posició per darrere d’ERC i el PSC.

Artadi ha subratllat que, on no pugui ser Forn hi arribaran la resta de candidats. La número 2 de la llista considera que la JEC opta ara per intentar “fer mal” a la formació de Puigdemont a Barcelona, després del “ridícul” de voler “aturar” la carrera del president del Govern cap a l’Europarlament. “Ho veiem com una represàlia i una revenja sobre JxCat, ha primat l’antidemocràcia”, ha insistit.

Publicitat

D’altra banda, Artadi confia que JxCat consolidi la “remuntada” a les europees, després de l’enquesta del CEO que pronostica un “triple empat” junt amb ERC i el PSC. La candidata a Barcelona ha afegit que la seva formació ha passat de no poder-se ni presentar als comicis a l’Eurocambra a optar a dos eurodiputats, segons el sondeig.

Et pot interessar  Erra insta els grups a negociar el pressupost: "Com més àmplia sigui la majoria parlamentària, millor serà per al país"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut