Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Aragonès diu que el hub de les Tres Xemeneies ha de ser “el gran centre de creació audiovisual de Catalunya”

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha assegurat aquest dissabte que el hub digital i audiovisual de les Tres Xemeneies, entre Badalona i Sant Adrià del Besòs, ha d’esdevenir “el gran centre de creació audiovisual de Catalunya”. Segons ha afirmat Aragonès durant una visita a Badalona, “la transformació del Besòs és un dels grans reptes del país”, que passa per “la rehabilitació i dignificació de l’espai públic, així com la diversificació de l’activitat econòmica”. És precisament en el marc d’aquesta estratègia que ha destacat la importància del hub audiovisual. El govern ha escollit l’espai de les Tres Xemeneies per instal·lar-hi un pol d’atracció de talent d’empreses digitals i audiovisuals, en la línia del 22@.

Aragonès, que ha visitat Badalona acompanyat de l’alcalde de la localitat, Rubén Guijarro, també s’ha reunit amb veïns al Centre Cívic La Salut. També ha passejat pels barris de Lefià i la Salut i ha assegurat que l’executiu treballa per “combatre les emergències socials i sanitàries”, alhora que impulsa “projectes transformadors, que són els que deixaran llegat els propers anys”.

Publicitat

El president ha visitat l’entitat La Rotllana, dedicada a la lluita contra l’exclusió social i a oferir oportunitats a infants i joves. Durant la visita, un grup de joves l’ha pogut entrevistar per Ràdio Pàngea. Segons ha dit Aragonès durant l’entrevista, “Llefià és un barri lluitador que ha de tenir tot l’acompanyament i suport de l’Ajuntament de Badalona id el Govern”.

Et pot interessar  Detenen un home al centre comercial Màgic de Badalona després de trencar els vidres d'un establiment amb una destral
Publicitat

Opinió

Minut a Minut