Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Anonymous demana el vot per Jordi Graupera

|

- Publicitat -

Un dels perfils més seguits d’Anonymous a l’Estat espanyol, @Anonymous_opt ha anunciat que demanen el vot per Jordi Graupera, el candidat de Barcelona és Capital, per a aquestes eleccions municipals de diumenge.

El perfil, que feia un temps que estava inactiu, va trencar el silenci per a dir que “la candidatura de base que impulsa Graupera desmantellaria possibles acords entre les cúpules dels partits i el govern espanyol per desactivar l’independentisme amb polítics reconvertits”. A més, asseguren que Graupera és l’únic obstacle al pacte entre Colau i Maragall que, si es produeix, afirmen que “dinamitaria l’independentisme a mitjà termini”.

Publicitat

Fins i tot, expliquen que l’elecció de Maragall per Alfred Bosch “té el vistiplau del PSOE per ser Maragall intermediari entre les elits de Barcelona i Espanya des de fa més de 40 anys”.A més, durant el debat Colau vs Maragall a can Cuní a la SER, el perfil d’Anonymous ha anat desmentint o aportant dades al que es produïa en directe contra els dos candidats a parts iguals.

Et pot interessar  'Alhora', la candidatura conjunta de Ponsatí i Graupera, aconsegueix els avals necessaris per presentar-se al 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut