Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

Alcaldes socialistes es congratulen per evitar la construcció d’un centre per a MENAs a Badalona

|

- Publicitat -

“Estimar Badalona”, sota el prisma del socialista i autoanomenat progressista alcalde de la ciutat Àlex Pastor, significa aconseguir que la Generalitat no instal·li a la vila del Barcelonès un centre per a Menors d’Edat No Acompanyats (MENAs).

Publicitat

Així mateix ho ha explicat el mateix alcalde al seu perfil de Twitter i en castellà: “Esta tarde he podido compartir charla y retos de futuro con los vecinos y las vecinas del barrio del Remei. Les he podido comunicar, además, que hemos conseguido que la Generalitat no instale ningún centro de MENAS en el barrio. #EstimemBadalona”.

Però això no és tot. L’alcalde també socialista de Sant Adirà del Besòs, Joan Callau, ha volgut agrair la fita del seu homòleg amb un solemne (i també en castellà) i curt “Muchas gracias”.

De fet, la política agressiva contra la immigració per part del PSOE, més pròpia del PP o Cs, segueix la línia de la presidència del Gobierno de la mà de Pedro Sánchez com ha estat la gestió de la crisi de l’Open Arms o la deportació dels menors que van arribar amb l’Aquarius.

Et pot interessar  Una despesa militar extra de 9.000 milions d'euros, l'últim capritx del govern "més progressista de la història"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió