Dimecres, 14 d'abril de 2021 - Edició 993
La República

Alcaldes socialistes es congratulen per evitar la construcció d’un centre per a MENAs a Badalona

Àlex Pastor es vanta d’aconseguir-ho i Joan Callau li dóna les gràcies

Redacció
Redacció 13/09/2019
Joan Callau i Álex Pastor

“Estimar Badalona”, sota el prisma del socialista i autoanomenat progressista alcalde de la ciutat Àlex Pastor, significa aconseguir que la Generalitat no instal·li a la vila del Barcelonès un centre per a Menors d’Edat No Acompanyats (MENAs).

Així mateix ho ha explicat el mateix alcalde al seu perfil de Twitter i en castellà: “Esta tarde he podido compartir charla y retos de futuro con los vecinos y las vecinas del barrio del Remei. Les he podido comunicar, además, que hemos conseguido que la Generalitat no instale ningún centro de MENAS en el barrio. #EstimemBadalona”.

Però això no és tot. L’alcalde també socialista de Sant Adirà del Besòs, Joan Callau, ha volgut agrair la fita del seu homòleg amb un solemne (i també en castellà) i curt “Muchas gracias”.

De fet, la política agressiva contra la immigració per part del PSOE, més pròpia del PP o Cs, segueix la línia de la presidència del Gobierno de la mà de Pedro Sánchez com ha estat la gestió de la crisi de l’Open Arms o la deportació dels menors que van arribar amb l’Aquarius.