Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

Mor als 52 anys Jordi Cornet, exdirigent del PP català i exdelegat del CZFB

|

- Publicitat -

L’exdirigent del PP català i exdelegat de l’Estat en el Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), Jordi Cornet, ha mort aquest divendres als 52 anys després d’una llarga malaltia, han informat fonts del partit a Europa Press.

Cornet va néixer a Barcelona el 1965 i es va diplomar en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona (UB), i després va ser regidor a l’Ajuntament del Barcelona i portaveu dels populars en la Diputació de Barcelona.

Publicitat

Després del congrés que va celebrar el partit al juliol de 2008, es va convertir en el secretari general del PP català i va ser número dos de la llista d’Alicia Sánchez Camacho en els comicis de 2010, quan els populars van aconseguir un dels seus millors resultats: 384.019 vots (el 12,33%) i 18 escons.

En aquella legislatura, va ser escollit secretari primer de la Mesa del Parlament en la sessió constitutiva de la IX legislatura catalana; un càrrec que va exercir fins el 2012.

Aquest mateix any, el Consell de Ministres ho va nomenar delegat especial de l’Estat en el CZFB, per la qual cosa va abandonar el càrrec en l’òrgan rector de la Càmera catalana per substituir Manuel Royes com a representant de l’Executiu central en l’entitat.

Et pot interessar  El PPC allarga la mà a Junts per "entendre's" en l'impost de successions
Publicitat

Opinió

Minut a Minut