Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

Miserable tuit de José Zaragoza que utilitza una fotografia d’Alba Vergés i el seu fill per criticar-la

La consellera Vergés ha respost amb contundència al socialista: “El descrèdit de la política ha arribat a quotes tan baixes per culpa de gent com tu”

Redacció 10/07/2020
José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés dels Diputats / ACN

El diputat socialista al Congreso, José Zaragoza, ja ni dissimula el seu odi cap a l’independentisme i ha arribat a un dels extrems més miserables dels que es poden arribar: atacar els seus rivals polítics compartint fotografies de fa uns anys. En aquest cas, per criticar la consellera Alba Vergés, ha recuperat una fotografia de l’actual consellera quan acabava de ser mare, on apareix amb un cotxet amb el seu bebè i amb diverses estelades.

Sembla que Zaragoza, després d’encarregar les famoses gravacions de la Camarga ha esdevingut un detectiu que pot investigar el passat de tothom i compartir privacitats a les seves xarxes socials. Una estratègia que molts usuaris de Twitter ja li han retornat compartint fotografies antigues d’ell com quan apareixia amb Iceta acompanyen José María Sala quan anava a ingressar a la presó pel cas Filesa, un dels casos de corrupció més greus de la història d’Espanya.

Pel que fa al tuit que fa referència a la consellera de Salut, Vergés ha contestat a Zaragoza assegurant que “el descrèdit de la política ha arribat a quotes tan baixes per culpa de gent com tu”. Altres polítics i figures públiques també han criticat durament el tuit de Zaragoza.