Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Mireia Boya recorda el silenci còmplice de Podemos quan “la claveguera periodística” la va assetjar

|

- Publicitat -

L’exdiputada de la CUP Mireia Boya sap que la gent té memòria selectiva i, més, quan es tracta d’accions reprovables. Ara que ha esclatat l’escàndol mediàtic d’Eduardo Inda i Antonio García Ferreras confabulats amb l’excomissari José Manuel Villarejo contra Podemos, l’excupaire ha volgut recordar el seu cas.

Boya i la seva família es van veure forçats a tancar la casa rural de la Vall d’Aran el 2018, després d’un seguit de mentides i amenaces fomentades per “la claveguera periodística”. En dues piulades a Twitter ha retret el silenci còmplice de Podemos i la col·laboració d’Antonio Maestre, periodista i tertulià del programa ‘Al Rojo Vivo’. “Va contribuir amb més informacions falses”, ha reblat. Ara, Maestre es nega a compartir plató amb Inda i ha anunciat que deixa la subdirecció del diari La Marea.

Publicitat

Tot i que Boya va denunciar els fets, el jutjat va arxivar el cas. “I encara hi ha gent propera a Podemos que insisteix en no sé què d’un hotel de 5 estrelles, hòlding empresarial amb benzineres i burgesia aranesa. Amb el meu pare cuiner”, ha criticat.

Així mateix, Boya va demanar una rectificació el 2020 a Maestre, periodista d’eldiario.es, mitjà on la va acusar de “filla de burgesos” amb “negocis turístics, benzineres i supermercats”, tot i ser mentida.

Cal recordar que, a més, Boya va exposar el seu cas en un fil de Twitter i va ser transparent amb els motius de la denúncia que va presentar “sense gaires esperances”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut