Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Un tertulià de Ferreras no participarà a cap espais on coincideixi amb Inda, després que sortissin a la llum els àudios amb Villarejo

|

- Publicitat -

Molta polèmica i renúncies. Els àudios de José Manuel Villarejo on apareix Antonio García Ferreras ha aixecat polseguera, ja que suposa un escàndol pel periodisme i la veracitat d’informació. La primera reacció ja ha sortit: Antonio Maestre, un tertulià molt conegut del programa Al Rojo Vivo -d’on és presentador Ferrerras- s’ha negat a compartir plató amb Edurado India.

No només això, sinó que també ha anunciat que deixa la subdirecció del diari La Marea. Així ho ha deixat palès en una piulada, deixant clar que ell no volia passar per aquest aro: “Tots estem subjectes a responsabilitats i limitacions. Dins les que tinc he decidit deixar de ser subdirector de La Marea i no coincidir en un plató amb Eduardo Inda”.

Publicitat

Finalment, afegeix que tan diari com televisió ho han respectat: “Tots han acceptat la meva decisió i els ho agraeixo”.

En referència a les tertúlies de Ferreras no assistir-hi després que es destapés que Inda és és responsable de fabricar informació falsa que el director de La Sexta acaba publicant. Tot i això. Maestre participarà en les tertúlies de Al Rojo Vivo amb la condició que no hi sigui el periodista d’extrema dreta.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut