Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Miquel Iceta sona amb força com a candidat socialista per Barcelona i Collboni es defensa

|

- Publicitat -

El líder del PSC a l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha afirmat que si algú es vol presentar com a candidat del PSC a l’alcaldia de la capital catalana s’hauran de fer primàries. Collboni ho ha dit en declaracions a RAC1 després de les informacions que apunten que els socialistes es podrien estar plantejant presentar Miquel Iceta com a candidat. Collboni ha considerat que tot plegat són “especulacions” -anteriorment també havia sortit el nom de Salvador Illa- i s’ha mostrat convençut que la seva serà la única candidatura. En tot cas, ha dit que no entrarà en un procés preelectoral abans de la tardor, quan el PSC ha de proclamar els candidats i ha defensat la seva feina en el govern amb els comuns.

Collboni ha destacat que ve de “doblar” els resultats electorals de les últimes eleccions i ha afirmat que té “certes possibilitats” de guanyar les properes eleccions municipals. “Però estem en un partit democràtic on les coses les decideixen els afiliats”, ha insistit.

Publicitat

En aquest sentit, ha recordat que fa uns anys Montserrat Tura li va competir la candidatura a Jordi Hereu i, després d’un procés de primàries, aquest va ser escollit el candidat. Per això, ha dit que, tot i que no creu que passi, si algú altre vol ser el candidat s’hauran de fer primàries.

D’altra banda, espera anunciar “de forma imminent” l’anunci amb el FC Barcelona perquè el club faci servir l’Estadi Olímpic mentre durin les obres al Camp Nou. Ha afirmat que es treballa perquè l’estadi estigui preparat per acollir partits la temporada vinent però ha afegit que aquesta decisió és del club esportiu.

Et pot interessar  TriasxBCN acusa Collboni de viure en una "realitat paral·lela" i de no abordar les necessitats actuals de la ciutat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut