Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Miquel Iceta: nou secretari de Memòria Democràtica en l’executiva del PSOE

|

- Publicitat -

El ministre de Cultura i president del PSC, Miquel Iceta, s’incorporarà a l’executiva federal del PSOE com a nou secretari de Memòria Democràtica, càrrec en el qual rellevarà l’exlehendakari Patxi López, que passarà a ser el portaveu dels socialistes al Congrés, segons ha avançat La Vanguardia i ha confirmat l’ACN. L’entrada d’Iceta a l’executiva arriba arran dels canvis en la direcció del partit que s’han precipitat aquesta setmana arran de la dimissió de la vicesecretària general del PSOE, Adriana Lastra. El president del govern espanyol i secretari general del partit, Pedro Sánchez, ha convocat un comitè federal dissabte per introduir aquests canvis en l’estructura orgànica.

D’altra banda, la socialista catalana Eva Granados continuarà sent la portaveu al Senat. A diferència del Congrés i del partit, en què Sánchez ha rellevat els anteriors portaveus, Granados es manté en el càrrec.

Publicitat

En una piulada a Twitter, Iceta ha agraït la “confiança” mostrada per Sánchez. “Continuaré la tasca iniciada per Patxi López i contribuiré amb totes les meves forces a reforçar el projecte socialista”, ha dit.

Et pot interessar  El Govern creu que la Moncloa actua per "interessos electorals" en portar al TC la ILP per declarar la independència
Publicitat

Opinió

Minut a Minut